Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Τρόπος & Κόστος Αποστολής(*)

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής:

με κατώτατο κόστος 2,5€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 2 κιλά

με κατώτατο κόστος 3,3€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 3 κιλά

με κατώτατο κόστος 4,1€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 4 κιλά

με κατώτατο κόστος 4,9€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 5 κιλά

με κατώτατο κόστος 5,7€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 6 κιλά

με κατώτατο κόστος 6,5€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 7 κιλά

με κατώτατο κόστος 7,3€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 8 κιλά

με κατώτατο κόστος 8,1€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 9 κιλά

με κατώτατο κόστος 8,9€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 10 κιλά

(*) Τα παραπάνω ενδέχεται να τροποποιηθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) ΔΕΝ παραδίδονται, θα πρέπει ο πελάτης να παραλάβει την παραγγελία του απο το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης Courier!

Ενδεχομένως για τις Δυσπρόσιτες Περιοχές(ΔΠ) τα τελικά έξοδα αποστολής διαμορφώνονται έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση μετά την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη.

Εάν το δίκτυο της εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε δεν εξυπηρετεί την περιοχή που μένετε, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα της συνεργαζόμενης courier.

Σε περίπτωση που ο πελάτης κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του συμπληρώσει λάθος στοιχεία αποστολής με αποτέλεσμα τον λανθασμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, το επιπλέον κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντος10(δέκα) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της πλην των περιπτώσεων ανωτέρας βίας(απεργίες, καιρικές συνθήκες κτλ).

Για μεγάλα δέματα (πχ.πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, κλιματιστικά κτλ) η παράδοση αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου και ενδέχεται να χρειαστεί έως 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση σε όροφο πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία.
Ειδικές περιπτώσεις αποστολών η και παραγγελιών

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορικά μέσα της απολύτους επιλογής της Γ.Καρβελάς ΑΕ ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Η Γ.Καρβελάς ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες πώλησης , πληροφορώντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, παραδείγματος χάριν προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας ή είναι πολύ υψηλής αξίας ή εκτός κανονικής ροής του guruelectrics.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη εκτέλεση της παραγγελίας.

 

Ισχύς παραγγελιών

Έγκυρες είναι οι παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται από τον Ελλαδικό χώρο και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο σε αυτόν. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την επόμενη μέρα εφόσον το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο ειδάλλως 10 εργασίμων ημερών με κόστος το οποίο αναφέρεται στον αντίστοιχο πίνακα ενημέρωσης πελατών. Εάν ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή της παραγγελίας σε συντομότερο χρονικό διάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ταχύτερης αποστολής αυτής.

 

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης και διαθεσιμότητα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  υπάρχει ο ενδεικτικός αναμενόμενος χρόνος παράδοσης. Ο ενδεικτικός αναμενόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Αναφέρετε ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων από τις κεντρικές αποθήκες , όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα. Εάν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η Γ.Καρβελάς ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Σε περίπτωση όπου δεν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας και απορριφτεί η πώληση ,τότε θα ενημερωθείτε και θα σας επιστρέφουν το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Αποστολή παραγγελίας

Για να αποφευχθεί η τυχόν επιπλέον χρέωση μεταφορικών η παραγγελία πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να παραδοθούν μόνο τα διαθέσιμα προϊόντα της παραγγελίας παρακαλούμε καλέστε μας στο 2816-007316,αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας ή πραγματοποιήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.

Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας διεκπεραιώνεται κατά την τελική επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων σας.

Πληροφόρηση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων

Προϊόντα τα οποία έχετε κάνει παραγγελία και δεν είναι διαθέσιμα, αλλά έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Συνήθως, η ενημέρωση σας γίνεται εντος ευλόγου χρονικού διαστήματος τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε κατά την παραγγελία σας.

 

Διεκπεραίωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων

Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για την μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς είναι της Γ.Καρβελάς ΑΕ. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρία ή η μεταφορά να γίνει με δικά σας μέσα τότε την ευθύνη της μεταφοράς την έχετε εσείς.

 

Επίσης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος θα πρέπει να γίνεται εκτεταμένος έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά.

Σε τυχόν ενδεχόμενο που εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στην συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του εμπορεύματος αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν εντοπίσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή , αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας ενημερώνοντας μας τη σχετική δήλωση.

ΚΑΛΑΘΙ

close