Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ορίσατε στο www.guruelectrics.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα της Γ.ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕ Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή του παρακάτω όρους που συσχετίζονται με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς όλους εκείνους που επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται τις σελίδες της ιστοσελίδας χρησιμοποίει της υπηρεσίες της για λόγους συντομίας θα αναφέρεται στο παρόν ως ‘’χρήστης’’. Όλες οι υπηρεσίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ή πρόκειται να δημιουργηθούν στο μέλλον υπόκεινται στους υπάρχοντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στις σελίδες, η χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ιδίων όρων.

 

Περιεχόμενο

Η Γ.Καρβελάς ΑΕ (στο εξής: η Εταιρεία) έχει το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.guruelectrics.gr (στο εξής: ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Η εξέταση των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα (στο εξής: ο πελάτης). Η Εταιρεία δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητα των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

 

Συνδέσεις με άλλα SITE

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (links). Η παροχή των links από την Εταιρεία δεν σημαίνει έγκριση του περιεχομένου αυτών. Επίσης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την διαθεσιμότητα η με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημιά ή τραυματισμό συνέπεια της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Τα links παρέχονται για την διευκόλυνση των χρηστών. Οι Πελάτες επισκέπτονται τα site αυτά με αποκλειστική ευθύνη τους.

 

Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση, θετική ή αρνητική ζημιά, η οποία μπορεί να προκληθεί από την ικανότητα χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές , ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του site ή στην διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

 

Η Εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά η ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει παράδοξα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλείται να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν παραγγέλλετε το προϊόν.

 

Υποχρεωτικά βήματα για την δημιουργία παραγγελίας

  1. Επιλέξετε από την γκάμα των προϊόντων που υπάρχουν στο site ή από την αναζήτηση προϊόντων κωδικούς προϊόντων και τους επιλέγετε για να τοποθετηθούν στο καλάθι αγορών.
  2. Στην συνέχεια από το καλάθι μπορείτε να προσθαφαιρέσετε τα προϊόντα που θα θέλατε τελικά να παραγγείλετε.
  3. Έπειτα συμπληρώνετε τα στοιχειά της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής, την διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια.
  4. Τέλος επανελέγχετε την παραγγελία σας, αποδέχεστε, τους γενικούς όρους συναλλαγών και καταχωρείτε την παραγγελία σας.

 

Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας φυλάσσονται και αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση για να δείτε τι έχετε παραγγείλει.

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Η εταιρία δεν ευθύνεται για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες του site δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση του site και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη σας στο site www.guruelectrics.gr προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων.

ΚΑΛΑΘΙ

close