Χρήση Κουπονιού – Δωροεπιταγής

Τρόπος Χρήσης Κουπονιού-Δωροεπιταγής

Για την χρήση δωροεπιταγής, διατακτική ή ένα κουπόνι του www.guruelectrics.gr παρακαλείσθε για την εξαργύρωση αυτών , να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Προσθέστε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε. Στη φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συμπληρώνεται τον κωδικό της δωροεπιταγής, της διατακτικής η του κουπονιού στην αντίστοιχη περιοχή και πατάτε το κουμπί <<Επιβεβαίωση αριθμού>> ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση. Εν συνεχεία μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά και δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση της.

Χρήση Κουπονιού

Η αξία του κουπονιού περιλαμβάνει ΦΠΑ, ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.guruelectrics.gr μόνο για συγκεκριμένα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη <<Κουπόνι>>, και έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι.
Χρήση Δωροεπιταγής

Η αξία της Δωρεπιταγής περιλαμβάνει ΦΠΑ, ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.guruelectrics.gr ,μόνο για μία παραγγελία και έως την ημερομηνία λήξης της.Σημειώνεται ότι κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά, ενώ δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση της.

Αγορά με χρήση εκπτωτικού κουπονιού

Το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.guruelectrics.gr.

Ρητά αναφέρεται ότι τα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση του www.guruelectrics.gr.

Το δε www.guruelectrics.gr δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε, καθ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού τα προϊόντα, που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης σε αυτά έκπτωσης. Επίσης, το www.guruelectrics.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωσης προϊόντων.

Η Γ.Καρβελας ΑΕ δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.

ΚΑΛΑΘΙ

close